Svireklubberne indstillet til priser

Svireklubberne på Københavns Stadsarkiv er blevet indstillet til Årets Fællesskabspris og Årets Spirepris 2020. Du kan være med til at stemme på Svireklubberne.

Glimt af rådhusets eget musselmalede stel med byvåbnet. Foto: Mads Neuhard, Københavns Stadsarkiv
Emner

Se mere indhold om ,

Klubberne skaber fællesskab for seniorer

Vi er glade for at kunne fortælle, at Svireklubberne på Københavns Stadsarkiv er blevet indstillet til Årets Fællesskabspris og Årets Spirepris 2020.

Svireklubberne udspringer af Erindringsklubben, som er et initiativ, hvor seniorer kan mødes i Københavns Stadsarkiv og udveksle erindringer fra et langt liv.

Når et forløb på 12 uger er slut i erindringsklubben, vælger 75% af holdene at fortsætte med at ses. Disse grupper kaldes for Svireklubber. Her tager folk på ture sammen eller mødes og skriver om deres liv.

Svireklubberne er dermed væsentlige for at fastholde de gode relationer og fællesskabet, som er skabt gennem Erindringsklubben.

Nu er Svireklubberne indstillet Årets Fællesskabspris og Årets Spirepris, og du kan være med til at stemme på det projekt, du synes skal vinde Årets Fællesskabspris 2020.

De samarbejder, der får flest stemmer, bliver nominerede og er med i opløbet om at få Årets Fællesskabspris 2020. Et særligt bedømmelsespanel udpeger vinderen blandt de nominerede samarbejder. Det er også panelet, der afgør, hvem der modtager Årets Spirepris.

Emner

Se mere indhold om ,