Erindringsklub for seniorer 65+

Erindringsklubben for seniorer er for dig, der kan lide lokalhistorie, men savner nogen at dele din interesse med.

Glimt af rådhusets eget musselmalede stel med byvåbnet. Foto: Mads Neuhard, Københavns Stadsarkiv

Om Erindringsklubben

Kan du lide lokalhistorie og erindringer? Savner du nogen at dele din interesse med? Så tilmeld dig Erindringsklubben for seniorer 65+ i København.

Vi mødes i Københavns Stadsarkivs lokaler på Rådhuset, hvor vi deler vores erfaringer fra fx barndommen og ser på historisk materiale fra Stadsarkivets samlinger. Erindringsklubben er for borgere i Københavns Kommune, men det er intet krav, at man er opvokset i København. Der er kaffe og kage til møderne og mødetidspunktet er 13.00 – 14.30. Holdene vil blive tilbudt mulighed for at mødes omkring forskellige lokalhistoriske aktiviteter efter forløbet.

OBS – Arkivets facilitator for erindringsklubberne er pt. sygemeldt. Har du nogle spørgsmål i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmelding

Der udbydes nye hold to gange om året. Nye hold vil blive annonceret på denne side sammen med information om tilmelding.

Svireklubben

Svireklubben er for dig, der har deltaget i Erindringsklubben og gerne vil holde kontakten til stadsarkivet og møde deltagere fra andre hold i Erindringsklubben.