Skoletjeneste

Vi tilbyder undervisningsforløb for elever i grundskolen i forbindelse med kompetenceudvikling af lærere.

Børn på Nyboder skole 1935

Undervisning i forbindelse kompetenceudvikling

Københavns Stadsarkiv tilbyder gratis kompetenceudvikling for historielærere. Kurset inviterer lærere og elever indenfor i et autentisk eksternt læringsmiljø, og giver mulighed for at arbejde med originalt kildemateriale fra arkivet.

Skoletjenesten i Historie & Kunst

Københavns Stadsarkiv er en del af Historie og Kunst, der består af Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum, Københavns Stadsarkiv og Københavns Museum.

Historie og Kunst har en fælles Skoletjeneste med en pædagogisk undervisningsprofil, som bidrager til at styrke børn og unges demokratiske, æstetiske og historiske dannelse og uddannelse. I Skoletjenesten møder eleverne fagprofessionelle voksne, som arbejder med at indsamle, registrere, bevare, formidle, forme og forske i kulturarv og kunst.

I Historie og Kunst ser vi børn og unges stemmer som vigtige og værdifulde i de fortællinger og diskussioner, som vi udfolder på vores kulturinstitutioner.

Hvis du har spørgsmål om eller ideer til Skoletjenesten i Historie og Kunst er du velkommen til at sende en mail til undervisnings- og udviklingsansvarlig, Kasper Thorup Scheel Krüger på mail: TV0R@kk.dk.