Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Forfatter Indlæg
Link til denne post #10743
Forfatter
Eva E.
Moderator

Superbruger

Indlæg

I gamle dage – før der var noget, der hed hormonbehandling – var i gennemsnit 1 ud af 6400 fødsler en trillingefødsel (kilde: lex.dk). Selv i dag er det farligt at blive født som trilling, fordi de altid bliver født for tidligt med risiko for skader eller forsinket udvikling. Og de har ikke haft mange chancer dengang.

Jeg har prøvet at undersøge, hvor mange sæt trillinger der er i det foreløbig indtastede materiale og er kommet frem til 21 sæt døde trillinger (om nogle skulle have overlevet, kan vi af gode grunde ikke vide, men i så fald er det nok yderst få).

Dødsårsagen er typisk angivet som for tidlig fødsel eller Debilitas congenita (“Medfødt svaghed”), og en del er dødfødte eller født så meget for tidligt, at de er registreret som aborter.
https://kbharkiv.dk/brug-samlingerne/soeg-i-indtastede-kilder/results?q1.f=freetext_store&q1.op=in_multivalued&q1.t=trilling&q2.f=lastname&q2.op=neq&q2.t=trillingsgaard&sortField=dateOfDeath&sortDirection=asc&postsPrPage=100&collections=1&type=advanced

Forfatter
Indlæg
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.