Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Forfatter Indlæg
Link til denne post #6106
Forfatter
Lise Sunde
Keymaster

Universitetspraktikant ved Københavns Stadsarkiv

Indlæg

Kære deltagere i intro-arrangementet

Tusind tak for et godt introarrangement. Som lovet kommer der her en kort opfølgning, med nogle af de informationer der bliv nævnt til introduktionen.

Hvis man har fået lyst til at begynde med at taste, kan man oprette sig som bruger på stadsarkivets hjemmeside kbharkiv.dk.
Vi anbefaler at man læser indtastingsvejledningen før man går i gang og undervejs bruger den som opslagsværk. Vejledningen finder man her: https://kbharkiv.dk/deltag/indtast-begravelser-1861-1940/indtastningsvejledning-begravelser-1861-1940/v og den kan også findes via ”Min side”.
På ”Min Side” finder man de protokoller man har tastet tidligere, og det er også her man kan se og rette eventuelle fejlmeldinger.

Hvis man er i tvivl om noget som indtastningsvejledningen ikke kan svare på, kan man spørge de andre indtastere på Forum, hvor der som regel er mange der er klar til at hjælpe. Derudover er der også mulighed for at få tilknyttet en superbruger som mentor, der kan vejlede én i indtastningsprocessen. Hvis man er interesseret i det, kan man skrive en mail til Jeppe på jeppec@kk.dk.

Vi håber at nogle af jer har fået lyst til at prøve kræfter med indtastningen af begravelsesprotokoller, og vi glæder os til at byde jer velkommen til vores indtastningsfællesskab. Husk også at vi har et indtastermøde den 10. december for de aktive indtastere, hvor vi dykker ned i nogle lidt sværere eksempler.

Hvis I har spørgsmål eller forespørgsler er i altid velkomne til at kontakte Stadsarkivet på mail: jeppec@kk.dk
Vi håber at vi ser jer igen.

Med venlig hilsen
Stadsarkivet

Forfatter
Indlæg
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.