Gå-hjem-møde for lærer i København og Frederiksberg

Er du skolelærer eller skoleleder i København eller på Frederiksberg? Så kom med når Københavns Stadsarkiv inviterer lærere og skoleledere indenfor til dialog om samarbejdsprojektet Arkivet i den åbne skole.

Alle skolelærere kan deltage i Gå-hjem-mødet. Foto: Mads Neuhard, Københavns Stadsarkiv.

Er du skolelærer eller skoleleder i København eller på Frederiksberg?

Hvis ja, så kom med når Københavns Stadsarkiv inviterer lærere og skoleledere indenfor til dialog om samarbejdsprojektet Arkivet i den åbne skole mandag d. 13. januar kl. 15.30-16.30 på Københavns Stadsarkiv.

Projektet har til formål at kompetenceudvikle lærere i forhold til at inddrage kildemateriale fra arkivet i undervisningen i bl.a. historie og samfundsfag. Projektet bygger på en samskabelsesmodel, som er udviklet og velafprøvet de seneste to år i Kolding i et samarbejde mellem byens skoler og arkiv.

Vi gennemfører projektet, såfremt vi modtager økonomisk støtte fra A.P. Møller Fonden. For at vi kan komme i betragtning, skal vi indgå aftaler med skoler, som kan se en relevans i at sende lærere på kursus hos os.

Kik forbi arkivet på Københavns Rådhus, mandag d. 13. januar på et tidspunkt mellem 15.30-16.30. Her fortæller vi om planerne, viser arkivet frem – også nogle skjulte skatte – og laver meget gerne aftaler med interesserede skoler. Vi byder på kaffe og kage!

Har du spørgsmål til projektet eller til arrangementet er du velkommen til at kontakte os:

Peter Wessel Hansen, arkivar, 23629260/ER9X@kk.dk
Sidsel Kirk, undervisningsansvarlig, 24474814/cp2k@kk.dk