Folkeliv i det gamle Adelgade, 1898. Foto: Fritz Benzen, Københavns Musuem

Online foredrag: Interesserer du dig for slægtsforskning og har familie fra København? Så er så er denne intro til slægtsforskning i Stadsarkivets arkivalier noget for dig.

Kommer du fra en københavnsk familie og har du lyst til at udforske den? Så er denne introduktion til Københavns Stadsarkivs vigtigste slægtshistoriske arkivalier et godt sted at begynde.

Stadsarkivet har nemlig en perlerække af kendte og mindre kendte arkivalier om københavnere og deres historier. Nogle af kilderne kan ses på arkivets digitale læsesal på internettet, mens andre skal bestilles og ses på arkivets smukke læsesal på Københavns Rådhus. I eftermiddagens foredrag guider arkivar Nicolai Eberholst dig rundt i disse spændende samlinger. Foredraget gentages nu online grundet stor interesse.

Foregår foregår online via Teams. Du sidder foran din computer med mikrofon slukket og evt. kamera tændt. Du behøver ikke at have noget installeret på din computer. Bare brug det link, som du får tilsendt, når du har tilmeldt dig.

24.
februar
Tid
Lokation
Online
Pris
Gratis